Talentontwikkeling

TALENT4SUCCESS

Talent ontwikkeling

Talent kun je niet in een hokje stoppen, dat heeft ruimte nodig. En de manier om dat te doen is talentontwikkeling. Dat houdt medewerkers gemotiveerd waardoor ze de organisatie waarschijnlijk langer trouw blijven. Voor werkgevers leidt dit bovendien tot:

  • Betere bedrijfsresultaten
  • Minder kosten voor werving- en selectie.

Alle reden dus om hierin te investeren. Maar dan wel met loopbaanconsultants die betrokken zijn, de lokale arbeidsmarkt kennen en veel ervaring hebben. Professionals op alle werk- en denkniveaus dus. Talent4Success biedt dan ook voor elk vraagstuk een gepaste oplossing.

Snelle navigatie

Met meer dan 40 locaties in de Benelux, zitten wij altijd dichtbij...

ALTIJD DICHTBIJ

Individuele coaching

Coaching is maatwerk. Wij hebben de skills en ervaring om talenten in elke fase van hun loopbaan te begeleiden. We stemmen de inhoud van deze begeleiding uiteraard met de werkgever én medewerker af.

High-potential coaching

Ga vandaag nog aan de slag met de managers van morgen. We stellen samen met u een pool van veelbelovend talent samen. Deze medewerkers krijgen een op maat gemaakt programma, zodat ze sneller kunnen doorstromen naar een andere positie in de organisatie.

Executive leadership coaching

Het topkader van uw organisatie verdient extra aandacht. We zijn er voor managers en ondernemers die een betere bestuurder willen worden. Niet door elke oplossing voor te kauwen, maar steeds de juiste vragen te stellen, te prikkelen en uit te dagen. Over gedrag en de manier van communiceren bijvoorbeeld. Aspecten die veel invloed hebben op andere mensen in de organisatie.

On-Boarding coaching

De eerste werkdagen en -weken bepalen in veel gevallen het succes van een medewerker. Hoe snel een nieuwe collega z’n draai vindt en echt productief wordt bijvoorbeeld. Onderzoeken laten telkens zien dat on-boarding hierbij een cruciale rol speelt. Is dat proces niet goed geregeld? Grote kans dat nieuw talent het dan snel voor gezien houdt, met alle bijkomende kosten van dien. Dit is dan ook bij uitstek het moment waarop extra begeleiding van pas komt. Hiermee versnellen we die soms lastige eerste periode van ‘aanpassen en wennen’.

Team coaching

Teams die soepel opereren, met mensen die elkaar de ruimte geven zodat ieders talent tot volle wasdom komt. Dat klinkt als een ideale situatie toch? Wij trainen de individuele én collectieve leiderschapsvermogens van uw medewerkers.