Werkgevers

VOOR WERKGEVERS

Carrière verandering

Werk is voor veel mensen een belangrijk onderdeel in hun leven. Het motiveert, brengt plezier en geeft betekenis. Maar op dat lange carrièrepad ligt er wel eens een obstakel in de weg. Een onverwachte reorganisatie bijvoorbeeld, of het gevoel vast te zitten in een functie. Dan is het tijd voor verandering, tijd voor een nieuwe stap.

Maar ja. Hoe dan? Bij wie? En wat wil ik eigenlijk? En wat betekent dit voor een werkgever?  

Bij Talent4Success weten we als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het pad naar ander werk. We zijn al jaren toonaangevend als het over loopbaanbegeleiding en outplacement-programma’s gaat. Altijd persoonlijk en met een duidelijk doel: het vinden van nieuw werkplezier

Talentontwikkeling

Talent kun je niet in een hokje stoppen, dat heeft ruimte nodig. En de manier om dat te doen is talentontwikkeling. Dat houdt medewerkers gemotiveerd waardoor ze de organisatie waarschijnlijk langer trouw blijven. Voor werkgevers leidt dit bovendien tot:

  • Betere bedrijfsresultaten
  • Minder kosten voor werving- en selectie.

Alle reden dus om hierin te investeren. Maar dan wel met loopbaanconsultants die betrokken zijn, de lokale arbeidsmarkt kennen en veel ervaring hebben. Professionals op alle werk- en denkniveaus dus. Talent4Success biedt dan ook voor elk vraagstuk een gepaste oplossing.

Change management

Mensen zijn het grootste kapitaal van een organisatie. Maar omstandigheden en organisaties veranderen, door reorganisaties, personeelsplanning, veranderende marktomstandigheden, fusies of overnames. Zo’n verandering vraagt om regie. Onze ervaring en betrokken aanpak zorgen voor de ondersteuning die uw bedrijf nodig heeft.

Een groep medewerkers in één keer laten afvloeien is zoals gezegd een pittig proces. Iets dat u niet helemaal kunt overlaten aan uw HR-afdeling, dat zou een te zware belasting betekenen. Talent4Success brengt deskundigheid in dit reorganisatieproces. Dat vraagt om maatwerk, zodat er voldoende aandacht is voor de individuele behoeften van alle betrokken. 

REFERENTIES

Werkgevers delen hun ervaringen

Snelle navigatie

ALTIJD DICHTBIJ

Met meer dan 40 locaties in de Benelux, zitten wij altijd dichtbij...