Over Talent4Success

EVEN VOORSTELLEN

Wie wij zijn

Wij zijn Talent4Success. Onze organisatie werkt met meer dan 40 ervaren loopbaanconsultants, verspreid over de hele Benelux. Het laat zien waar wij in geloven: een groot netwerk, een lokale aanpak.

Onze expertise richt zich op de ontwikkeling van talent en het optimaliseren van loopbanen. Dat doen we binnen bedrijven zelf, zodat medewerkers hun potentieel maximaal benutten. Zo helpen we mee aan de groei van uw bedrijf.

Maar we staan ook medewerkers bij die vastlopen in hun huidige functie en toe zijn aan een volgende stap. Ander werk, een nieuwe omgeving. Dat proces vraagt om een kwalitatieve intake, specifieke begeleiding en een goed netwerk.

WIJ BELOVEN U...

Onze belofte

Talent4Success staat voor:
  • Geen gedoe, volledige ontzorging
  • De ontwikkeling van talent en vaardigheden
  • Een optimale begeleiding naar een passende, duurzame vervolgstap
Talent4Success is onderdeel van Career Star Group, een wereldwijd partnernetwerk met locaties in meer dan 100 landen. Onze aanpak is vooral lokaal gericht. We zijn gevestigd in Nederland, België en Luxemburg met een hoofdkantoor in Amstelveen. Met 40 verschillende locaties zijn we altijd bij u in de buurt. De lokale arbeidsmarkt kent voor onze consultants dan ook geen geheimen. We zijn bovendien supporter van het Fonds Gehandicapten Sport en doneren jaarlijks aan dit goede doel.

Ons management team

Het netwerk van Talent4Success bestaat uit ruim 40 ervaren consultants, verspreid in de hele Benelux. Zo zijn we nooit ver weg. Charel en Maxime zijn het gezicht van onze organisatie. Zij stellen zich graag aan u voor:

Charel Jelles

Managing director

Achtergrond: meer dan 25 jaar actief in HR-dienstverlening

Persoonlijke motivatie: “Als blijkt dat een kandidaat zich binnen zes maanden na plaatsing niet happy voelt in zijn of haar nieuwe rol, dan hebben wij ons werk niet goed gedaan.”

Vrije tijd: naast bestuurslid van de internationale brancheorganisatie (ACF International) al sinds 2006 betrokken als teamleider van het voetbalteam van zijn zoon bij AFC, Amsterdamsche Football Club.

Maxime de Jong

Account-manager

Achtergrond: Business Studies met ‘ondernemen’ als specialisatie en nu al ruim twee jaar actief voor Talent4Success.

Persoonlijke motivatie: “Ik wil voor elke opdrachtgever een passende oplossing bieden en mensen hun talenten en vaardigheden laten ontdekken.”

Vrije tijd: een gepassioneerd hockeyspeelster, voor wie de derde helft minstens net zo belangrijk is als de wedstrijd zelf.

Onze kern consultants

Dankzij ons brede team van consultants zijn wij nooit ver weg.

Yvonne Eikens

Yvonne Eikens

CONSULTANT

Alco van Dam 2

Alco van Dam

CONSULTANT

Bernadette Kwaks 2

Bernadette Kwaks

CONSULTANT

DSC06543

Louk Bour

CONSULTANT

Foto-Carina-Benninga

Carina Benninga

CONSULTANT

Pam de Wit

CONSULTANT

image

Anja Bruynseels

CONSULTANT

Inge van Erkel

CONSULTANT

Judith Hament

Judith Hament

CONSULTANT

Marianne Uijtendaal

CONSULTANT

Paul Jansen

Paul Jansen

CONSULTANT

Petra Wildoer

CONSULTANT

Rijk Ark

Rijk van Ark

CONSULTANT

Sunetta Theijken

CONSULTANT

Vivian Braat 2

Vivian Braat

CONSULTANT

WIJ ZOEKEN TALENT

WERKEN BIJ

Ook wij zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste collega’s die zich willen aansluiten bij ons netwerk. Bent u (freelance) consultant en spreekt deze aanpak u aan? Aarzel niet en neem contact met ons op. Dan maken we snel een afspraak voor een kop koffie en een kennismakinggesprek.