Executive Search & Recruitment

Het toekomstige succes van uw onderneming steunt voor een groot deel op het vermogen om hoogopgeleide, getalenteerde mensen te vinden die binnen uw bedrijfscultuur passen. De specialisten van Talent4Success zijn er zeer bedreven in om effectief en in alle sectoren het talent te vinden dat u zoekt, ongeacht of de juiste persoon een relatieve nieuwkomer is of over een bewezen staat van dienst beschikt.

Wij concentreren ons al jaren op talenten en hun carrière. Daardoor weten onze ervaren consultants niet alleen hoe en waar ze geschikte en gekwalificeerde teamspelers en leidinggevenden kunnen vinden, maar ook hoe ze hen moeten overtuigen een carrièreswitch te maken. Dit geldt zowel voor het invullen van de vacatures in uw buitenlandse vestigingen als voor internationale kandidaten voor functies in de Benelux.

Executive Search

Wij weten hoe u de juiste senior executives en topexperts kunt vinden om vacatures in te vullen bij middelgrote bedrijven en internationale groepen, ongeacht de sector. Met onze nauw met elkaar verbonden Executive Search en Assessment dienstverlening, zijn wij in de ideale positie om uw personele beslissingen te ondersteunen. Wij zorgen ervoor dat uw recent aangestelde medewerkers snel vertrouwd raken met hun nieuwe rollen en klaarstaan om de uitstekende resultaten te bereiken die u als organisatie nodig hebt.

Executive search – snel de juiste topmensen vinden

Een executive search begint met een zorgvuldige omschrijving van de verwachtingen die u als opdrachtgever heeft over degene die de vacature moet invullen. Samen met u bepalen we welke professionele en culturele expertise wordt vereist. De beste manier om vacatures op management niveau in te vullen, is kandidaten rechtstreeks te benaderen. Dat kan alleen worden gedaan door consultants met de juiste contacten en een gedegen kennis van de betrokken sectoren, specialisten die de taal van de kandidaten spreken. Talent4Success heeft deze specialisten in huis: ervaren deskundigen in hun respectievelijke sectoren, goed ingevoerd in betrouwbare netwerken, waardoor ze de aangewezen personen zijn om de juiste kandidaten met nauwkeurig gedefinieerde geschiktheidsprofielen te vinden.

Ons consultantteam bestaat uitsluitend uit specialisten met managementervaring op een niveau dat gelijkstaat aan dat van de vacante functie. Deze strategie maakt ons team geloofwaardig en authentiek voor de kandidaten en garandeert dat de onderhandelingen worden gevoerd met diepgang, stelligheid en vertrouwen.

Als deskundigen op het gebied van getalenteerde professionals en hun carrières, zijn wij beter dan wie dan ook in staat om getalenteerde senior medewerkers te vinden, te ontwikkelen en te behouden. Wij slagen erin de geschikte top-performers te vinden voor de cruciale posities in uw bedrijf, mensen die het toekomstige economische succes van uw organisatie veiligstellen.

Meer dan alleen headhunters

Onze consultants kennen de “movers” en “shakers” en maken deel uit van de hechte netwerken van de potentiële kandidaten, veelal op persoonlijke basis, maar ook via sociale netwerken. Op basis van hun contacten en onderzoek en door goed te kijken welke bedrijven geschikt zijn voor de doelgroep, maken we een shortlist van hoogopgeleide potentiële kandidaten die we vervolgens rechtstreeks en persoonlijk benaderen. Middels diepgaande gesprekken en de ondersteuning van onze assessment instrumenten, beperken we de eerste groep kandidaten tot de meest geschiktste en getalenteerde mensen die het beste aansluiten op uw zoekprofiel. Vervolgens maakt u persoonlijk kennis met deze mensen en kunt u hen overtuigen van de voordelen van uw bedrijf.

Sectoren en functies

Een succesvolle zoektocht naar hooggekwalificeerd talent en senior managers staat of valt met gedegen kennis van de specifieke sector. Daarom beschikt iedere Talent4Success-consultant over uitgebreide ervaring op het hoogste niveau in de sector, evenals over eersteklas contacten tot op het hoogste bedrijfsniveau.

U kunt enorm profiteren van de diepgaande kennis en competenties van onze ervaren specialisten in de industriegerichte zoektocht naar hoogopgeleide, getalenteerde mensen die het toekomstige succes van uw onderneming kunnen aansturen.

Executive search: oplossingsgericht en professioneel

Onze ervaren adviseurs beschikken over veel mensenkennis en zijn goed thuis in de diverse markten en de concurrentie omstandigheden. De meesten van hen genoten een succesvolle carrière in hun eigen specifieke sector voordat ze als consultant aan de slag gingen. Tegelijkertijd beschikken ze over brede kennis, houden ze het grotere geheel in het oog, kunnen ze omdenken en zijn ze bereid conventionele grenzen over te gaan. Hun specifieke vaardigheden worden aangevuld met een hecht netwerk van belangrijke besluitvormers in de verschillende sectoren – oftewel, uw potentiële kandidaten.

Sectoren

 • Ruimtevaart & defensie
 • Automotive (fabrikanten en leveranciers)
 • Bouw en vastgoed
 • Chemische en farmaceutische producten
 • Consumptiegoederen en handel
 • Financiële en professionele diensten
 • Gezondheidszorg en medische technologie
 • Zware industrie en metaalbewerking
 • Informatietechnologie
 • Industrie: machine-, installatie- en werktuigenbouw
 • Media, entertainment & dienstverlening
 • Olie, gas & mijnbouw
 • Technologie
 • Telecommunicatie
 • Transport en logistiek
 • Nutsvoorzieningen (gas, elektriciteit en overige)

Functies

 • Leidinggevende functies met een grondige kennis van de sector
 • Branchedeskundigen en gecentraliseerde functies in de commercie
 • Sales en hoger accountmanagement
 • Technische experts in design, engineering, productie en technologie
 • Specialisten in financiële diensten
 • Marketing- en productmanagement
 • Gecentraliseerde functies in IT en informatiemanagement
On-boarding coaching

De werving van gekwalificeerd personeel en leidinggevenden is essentieel voor uw succes en moet daarom zo betrouwbaar en professioneel mogelijk worden uitgevoerd. Daartoe moeten nieuwe medewerkers snel en soepel in uw bedrijf integreren, zodat ze van meet af aan optimaal kunnen presteren. Hetzelfde geldt voor talentvolle performers die een nieuwe functie aannemen binnen uw organisatie.

Optimale prestaties binnen korte tijd

Met on-boarding begeleiding en -advies zorgen we ervoor dat de nieuwe medewerker sneller went en optimaal presteert. Dat is een bewezen aanpak om de kans op succes te vergroten. Onze ervaren consultants begeleiden uw gekwalificeerde teamleden en leidinggevenden tijdens de eerste 100 dagen in hun nieuwe omgeving en zien erop toe dat zij een vliegende start maken. Onze on-boarding specialisten fungeren als sparringpartners bij de ontwikkeling van strategieën, beoordelen de verschillende handelwijzen en bekijken de organisatie met een objectieve blik.

Met on-boarding begeleiding kijkt Talent4Success hoe uw nieuwe topman zich ontwikkelt, meteen vanaf de eerste dag. Geef uw getalenteerde performers een ideale start in hun nieuwe functie!

Risico’s elimineren met on-boarding begeleiding

On-boarding begeleiding van Talent4Success vormt de ideale manier om ervoor te zorgen dat uw nieuwe teamlid zijn taken binnen de kortste keren volledig efficiënt en effectief kan uitvoeren. Niet alleen dat: de on-boarding strategie beperkt het risico op een dure fout of een hoog verloop, en dat alles voor slechts een fractie van de kosten mocht uw pas aangestelde topman een vergissing blijken te zijn.

On-boarding begeleiding: onze aanpak

 • De coaching doelstellingen worden vastgesteld tussen de betreffende manager, de nieuwe topman, de HR-afdeling en de consultant
 • Er wordt een strategisch plan voor de nieuwe executive opgesteld voor de taken voor het komende halfjaar (verantwoordelijkheden, prestatienormen, persoonlijke kennismaking en ontwikkelingsplan)
 • Stakeholder analyse: om te bepalen wie er cruciaal is voor het succes van de onderneming
 • Er wordt een teamvergadering gepland en voorbereid om de huidige problematiek te bespreken, de leiderschapsfilosofie te verduidelijken en het eens te worden over een reeks maatregelen
 • Evaluatie: om on-boarding begeleiding en de resultaten te beoordelen aan de hand van vooraf bepaalde criteria, risico’s te identificeren en indien nodig het plan te wijzigen
Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Veranderende economische landschappen, de snel evoluerende zakelijke behoeften, een sterke mondialisering van de markt…. dat zijn allemaal factoren die van invloed zijn op het personeelsbestand van een organisatie en de HR-afdeling voortdurend onder druk zetten. RPO is uitgegroeid tot een duurzame oplossing voor veel organisaties die eenvoudigweg niet de middelen in huis hebben om alle wervingsprocessen zelf af te handelen.

Met de juiste RPO-oplossingen in huis kunt u uw personeelsbestand optimaliseren, de operationele kosten en risico’s beperken, de productiviteit aanjagen en uw ROI verhogen. Sterker nog, u kunt meer tijd en moeite in andere essentiële initiatieven steken.

Talent4Success is een regionale leider op het gebied van RPO en biedt schaalbare, modulaire oplossingen aan een breed scala aan sectoren. Wij bieden dienstverlening op maat, zowel ter plekke als van buitenaf, met verschillende looptijden om aan alle specifieke behoeften te voldoen. Dat geldt voor tactische oplossingen voor de meest urgente uitdagingen en duurzame oplossingen voor de acquisitie van talenten op de langere termijn.

RPO-proces

Het vergt wederzijds vertrouwen om de controle van het wervingsproces uit handen te geven. Als uw RPO-partner bouwen we dat vertrouwen op door ons uitgebreid te verdiepen in uw cultuur, zij aan zij met u samen te werken en ons voortdurend op te stellen als een verlengstuk van uw HR-afdeling.

Zodra we weten wat u belangrijk vindt en wat essentieel is voor uw succes, kunnen we aan innovatieve wervingsstrategieën bouwen die het concurrentievoordeel van uw merk uitdragen.

Leveringsopties en modellen van RPO

We begrijpen dat in het huidige en snel veranderende personeelsbestand, talentoplossingen schaalbaar en flexibel moeten zijn. Met onze RPO-leveringsmethoden hebt u de vrijheid uw wervingsteam te structureren op de manier die het beste bij uw afdeling en organisatie past. De opties zijn onder meer:

On-site

RPO-diensten op locatie bestaan meestal uit een team met een teamleider die optreedt alsof hij volledig deel uitmaakt van uw managementteam, recruitmentmanagers en werving- en selectie-coördinatoren. Het on-site model biedt persoonlijke service aan uw HR-managers en geeft ons team de kans om de bedrijfscultuur en de waardepropositie van u als opdrachtgever uit de eerste hand te leren kennen.

Dit bevlogen team gaat dagelijks met uw recruitmentmanagers aan de slag om selectiecriteria vast te stellen, kandidaten te zoeken en te screenen, sollicitatiegesprekken te voeren en het wervingsproces te versnellen.

Van buitenaf (deliverycenter buiten de deur)

Voor RPO-diensten van buitenaf werken onze teams op afstand vanuit onze deliverycenters, zowel onshore als offshore, om samen met uw HR-afdeling de vooraf bepaalde wervingsdoelstellingen te coördineren. Bij dit model is een bevlogen team op afstand betrokken dat nauw contact houdt met uw recruitmentmanagers om selectiecriteria vast te stellen, kandidaten te zoeken en te screenen, sollicitatiegesprekken te voeren en het wervingsproces te versnellen.

Strategische ondersteuning

Met onze RPO-diensten voor strategische ondersteuning krijgt u de mogelijkheid om een groep eigen medewerkers met onze consultants te laten samenwerken, voor een vooraf bepaalde periode of op projectbasis. Dit model heeft als voordeel dat u extra middelen kunt inzetten, waar en wanneer u ze nodig hebt, met behoud van uw eigen kernteam van wervingsdeskundigen.

[_/su_spoiler]

Met meer dan 40 locaties in de Benelux, zitten wij altijd dichtbij...

Ontdek waar u ons
kunt vinden >

Onze internationale partners

Talent4Success beschikt over strategische samenwerkingsverbanden met wereldwijde partners.