Horizon, online de juiste ondersteuning

TALENT4SUCCESS

Online portal

Talentontwikkeling. Mensen begeleiden naar ander werk. Dat kan soms best ingewikkeld zijn. Bij Talent4Success maken we het werkgevers én werknemers graag zo makkelijk mogelijk. We doen dat onder meer met ons online portal, dat dag en nacht beschikbaar is.

  • Op zoek naar een nieuwe baan?
  • Loopt uw carrière vast?
  • Een eigen bedrijf starten?
  • Vervroegd met pensioen?

U heeft een vraag over uw carrière, wij hebben het antwoord. Ook ’s avonds of in het weekend. Maak kennis met Horizon, het online portal van Talent4Success. Hiermee hebben we veel informatie over werk en de arbeidsmarkt op één overzichtelijke plek gebundeld. Wel zo makkelijk toch?

UW VOLGENDE

Carrièredoel

Het portal is ingericht met een duidelijk missie: eenvoudiger uw volgende carrièredoel vinden. Zo krijgt u met Horizon informatie over werkgevers, toegang tot verschillende vacaturebanken, een rijk aanbod aan e-learning modules en een vacature-volgsysteem.

Ook hebben we een cv-configurator aan boord. Deze tool helpt kandidaten om snel en eenvoudig een cv te maken. Zij kunnen uit verschillende formats kiezen, die bovendien Applicant Tracking System (ATS) proof zijn. In de Verenigde Staten en West-Europa werken bijna alle bedrijven met dit systeem. Een vacature leidt vaak tot tientallen, soms wel honderden reacties en dat kost veel tijd. ATS automatiseert het selectieproces van cv’s. Hiermee zorg je ervoor dat jouw cv op de stapel ‘uitnodigen’ komt.

Uw carrièredoel gehaald? Gefeliciteerd, daar doen we het voor. U krijgt van ons nu levenslang toegang tot het T4S Alumni-portaal. Hier staat uitgebreide informatie over het veranderingsproces, bedoeld voor mensen die nog in een overgangsfase zitten en meer over loopbaanvragen die in de toekomst nog kunnen komen.